Munkatársaink

Munkatársaink, akikre büszkék vagyunk:

Szeretnénk bemutatni jelenlegi munkatársainkat, akikre büszkék vagyunk, hiszen tudjuk, hogy bennük rejlik sikerességünk.

Hiszünk fontosságukban, megbecsüljük és tiszteljük őket. Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezzék magukat nálunk. Lehetőséget biztosítunk azok számára, akik ösztönzést éreznek magukban a személyes fejlődésre, ezáltal megteremtjük az előrelépés lehetőségeit, hogy saját maguk döntsék el mennyit és mit szeretnének elérni vállalkozásunknál, és, hogy mennyi felelősséget szeretnének vállalni.


Schenk József

Schenk József

Alapító, ügyvezető igazgató

Üdvözlöm weboldalunkon. Alapítóként vállalkozásunkra úgy tekintek, mint ha a gyermekem lenne. Nagyon fontos számomra. Alapvetően az ügyvezetői feladatokat látom el, de hozzám tartozik többek között még a marketing, a webfejlesztés és a különböző háttérfeladatok ellátása is. Bízom benne, hogy honlapunkon minden fontos információhoz hozzájutnak, és, hogy szimpatikusnak találnak minket.

Barna Edina

Barna Edina

Alapító, kapcsolattartó

Üdvözlöm a kedves Látogatóinkat. Alapító tagként nap mint nap az almaimat valósíthatom meg. Boldogsággal tölt el, amikor visszagondolok arra, hogy honnan kezdtük és mára hova jutottunk el. Feladataimat illetően alapvetően a ügyfélkapcsolatokért és a kommunikációért felelek. Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen fogadom megkeresésüket elérhetőségeim bármelyikén. További kellemes böngészést kívánok!

Barna Éva

Barna Éva

Területi kapcsolattartó

Vica főként adminisztrációs és ellenőrzési feladatokat lát el részmunkaidőben. Ellenőrzi a társasházakban elvégzett munkát és az esetlegesen előforduló hiányosságokat is javítja. Esetenként helyettesítést is ellát szabadság vagy betegség miatti távollét esetén, vagy ha szükséges besegít a nagytakarítások zökkenőmentes lebonyolításában.

Puskás Gábor

Puskás Gábor

Területi gondnok

Gábor területi gondnokként a társasházainkban szükséges karbantartási és gondnoki feladatokat látja el részmunkaidőben. Szükségesség esetén alkalmanként takarítási és kertfenntartási feladatokban is helyt áll, vagy besegít az éppen aktuális nagytakarítási feladatok ellátásában. Egyszóval igazi mindenes.