Rólunk

Bemutatkozunk:

A kezdetek

Bár vállalkozásunk még csak kicsit több, mint öt éves múltra tekinthet vissza a társasház takarítási piacon, viszont ennek ellenére is már jó néhány társasház döntött mellettünk. A továbbiakban is törekszünk rá, hogy napról napra bővítsük megelégedett ügyfeleink körét.

Jelenleg 57 budapesti társasház rendszeres takarítási feladatait látjuk el. Közöttük találhatóak olyanok is, amelyek gondnoki feladataik ellátásával is minket bíztak meg. Legelső rendszeres társasház takarításunkat 2012 februárjában kezdtük meg. Ugyan ezen év decembere óta pedig ellátjuk a legelső teljes körű gondnoki megbízásunkat is a tulajdonosok teljes elégedettségére.

Az “Olcsón Takarítás filozófia”

Az “Olcsón Takarítás” fantázia név tükrözi az általunk képviselt “Minőség kedvező áron” üzletpolitikánkat. Az Olcsón Takarítás “filozófia szerint vezetőségünk a “Sok kicsi sokra megy” mottó alapján igyekszik a lehető legalacsonyabb áron a legmagasabb minőséget nyújtani. Ezzel is az ügyfél elégedettséget és a hosszú távú együttműködést szeretnénk elérni, majd azt fenntartani.

Szolgáltatásaink

Vállaljuk társasházak rendszeres napi és heti takarítását. Nagytakarítást, piperetakarítást, felújítás utáni, átadás előtti takarításokat egyaránt. Új szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk TELJES KÖRŰ GONDNOKI FELADATOK ellátását! A korábban több irányba mutató takarító vállalkozásunk (társasházak, magán ingatlanok, irodák, üzletek) mostanra letisztult, és a kizárólagos célterületünk a társasház takarítás és a társasházi gondnoki szolgáltatás ellátása lett. Néhány megmaradt régi ügyfelünkön kívül már csak társasházak részére nyújtunk szolgáltatásokat és teljes mértékben erre is rendezkedtünk be. Ezzel is a maximális hatékonyságot és a jól szervezettséget szeretnénk elérni és fenntartani.

Garanciavállalás

Korszerű eszközökkel, szükség esetén ipari gépekkel, minőségi, felület specifikus tisztítószerekkel, erkölcsileg feddhetetlen kollégákkal dolgozunk. Garanciát és felelősséget vállalunk az általunk elvégzett munkákra. 2013 szeptemberétől vállalkozásunk sikeresen csatlakozott a Viktória Társasház Rendszerhez stratégiai partnerként. Ezzel is egyfajta minőségi garanciát adva Ügyfeleinknek.

A gondosan kidolgozott belső folyamatainknak és vállalati értékeinknek köszönhetően egyedi ellenőrzési eszközeinkkel biztosítjuk a folyamatosan fent álló kiváló minőséget. Az ellenőrzések eredményeit folyamatosan dokumentáljuk is a rendszeres bejárások alkalmával. 

Munkatársaink gyorsan, precízen dolgoznak, ami a gondos kiválasztási folyamatnak és a folyamatos tréningeknek köszönhető. Pontosan megtanulják az elvégzendő feladatok listáját és megadott sorrendben

el is végzik azt. Erkölcsileg feddhetetlenek, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek! Rendszeresen végzünk “meglepetés” ellenőrzéseket annak érdekében, hogy az elvégzett feladatok ne váljanak rutinná, hiszen ez hanyagsághoz vezetne. Folyamatosan ellenőrizzük, hogy a munkatársaink rendelkezésére áll-e minden eszköz és tisztítószer, hiszen csak így tudják megfelelően elvégezni a munkájukat.

Mi bízunk önmagunkban, a minőségi munkavégzésünkben és a sikeres hosszútávú együttműködésben!

Bízunk benne, csapatunk bebizonyíthatja Önnek is, hogy létezik Olcsón /minőségi/ társasház Takarítás.

További kellemes böngészést kívánunk!


——————————————————————————————————————————————————————————————–


Munkatársaink:


Schenk József

Schenk József

Alapító, ügyvezető igazgató

Üdvözlöm weboldalunkon. Alapítóként vállalkozásunkra úgy tekintek, mint ha a gyermekem lenne. Nagyon fontos számomra. Alapvetően az ügyvezetői feladatokat látom el, de hozzám tartozik többek között még a marketing, a webfejlesztés és a különböző háttérfeladatok ellátása is. Bízom benne, hogy honlapunkon minden fontos információhoz hozzájutnak, és, hogy szimpatikusnak találnak minket.

Barna Edina

Barna Edina

Alapító, kapcsolattartó

Üdvözlöm a kedves Látogatóinkat. Alapító tagként nap mint nap az almaimat valósíthatom meg. Boldogsággal tölt el, amikor visszagondolok arra, hogy honnan kezdtük és mára hova jutottunk el. Feladataimat illetően alapvetően a ügyfélkapcsolatokért és a kommunikációért felelek. Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen fogadom megkeresésüket elérhetőségeim bármelyikén. További kellemes böngészést kívánok!

Barna Éva

Barna Éva

Területi kapcsolattartó

Vica főként adminisztrációs és ellenőrzési feladatokat lát el részmunkaidőben. Ellenőrzi a társasházakban elvégzett munkát és az esetlegesen előforduló hiányosságokat is javítja. Esetenként helyettesítést is ellát szabadság vagy betegség miatti távollét esetén, vagy ha szükséges besegít a nagytakarítások zökkenőmentes lebonyolításában.

Puskás Gábor

Puskás Gábor

Területi gondnok

Gábor területi gondnokként a társasházainkban szükséges karbantartási és gondnoki feladatokat látja el részmunkaidőben. Szükségesség esetén alkalmanként takarítási és kertfenntartási feladatokban is helyt áll, vagy besegít az éppen aktuális nagytakarítási feladatok ellátásában. Egyszóval igazi mindenes.